Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium
Kezdőlap
2017.12.04. Zonta-rendezvény a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumban

December 4-én délután Péter Katalin alezredes asszony látogatott el iskolánkba a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól.
A nőket érő erőszak elleni Zonta tiltakozási kampány keretében tartott előadást. Az erőszak formáit, észrevehető jeleit és a segítségnyújtás lehetséges módjait ismertette.

Kácsor Andrea

FOTÓK:

[G]ALBUM (8 db fotó)
vagy
 facebook ALBUM (8 db fotó)
 
MEGHÍVÓ! TUDÓSOK AZ IN­TÉZ­MÉNY­BEN
2017. december 5-én a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium előadásokat szervez, amely keretében volt diákok és már sikeres „öregdiákok” mutatják be az egyetemet, ahol tanulnak, illetve a szakmájukat, amelyben sikert értek el. Ezzel segítik a jelenlegi diákjainkat a pályaválasztásban, hiszen személyes élményeket hallgathatnak és az előadások után tehetnek fel kérdéseket, kötetlen beszélgetés alakulhat ki. Az előadások szekció előadásként kerülnek lebonyolításra, két turnusban. A tanulóknak lehetőségük lesz az őket leginkább érdeklő két meghívott előadót meghallgatni. A részvétel regisztrációhoz kötött, előtte nap, december 4-én az iskola aulájában lehet feliratkozni.

PROGRAM:
10:20 - 10:30   Tájékoztató
10:30 - 11:30   Szekcióelőadások 8 tan­te­rem­ben
11:30 - 12:30   Szekcióelőadások 8 tan­te­rem­ben

pdf.gif meghivo_tudósok az intézményben.pdf

 
MEGHÍVÓ! PÁLYAVÁLASZTÁSI NAP
2017. december 5-én a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium pályaválasztási napot szervez. A rendezvényen képviseltetik magukat egyetemek, cégek és különböző szakmák elismert szakemberei. A programon részt vesz a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat is, akik előadással és önismereti kérdőívekkel segítik a diákokat a pályaválasztásban. A rendezvény valamennyi tanuló számára hasznos, hiszen az alsóbb évfolyamosok még az emelt képzés kiválasztása előtt állnak, a felsőbb évfolyamosoknak pedig a továbbtanulásról kell dönteniük.

PROGRAM:
 8:50 -  9:00   Megnyitó beszéd
 9:00 - 10:30   A Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karának plenáris előadása
10:30 - 11:30   Szekció előadások
11.30 – 12:30   Szekció előadások
 9.00 – 12.30   Egyetemek, szervezetek bemutatkozása standokon

pdf.gif meghivo_pályaválasztási nap-1.pdf

 
Thanksgiving -- Hálaadás 2017
November negyedik csütörtökén, amerikai hagyományokat követve iskolánkban is jelképes hálaadási ünnepséget rendezünk az angol munkaközösség tanárainak szervezésében. Ilyenkor egy kis kulturális-civilizációs ismereteket ellenőrző rövid kvíz kitöltéséért cserébe a diákok tanáraik által készített amerikai jellegű házisüteményeket kóstolhatnak meg.

FOTÓK:

[G]ALBUM (11 db fotó)
vagy
 facebook ALBUM (11 db fotó)
 
Halloween-nap a DLSB-ben
A szokásos október végi átalakulás ebben az évben sem maradt el, a Halloween-napra átmaszkírozta magát minden terem és folyosó, valamint minden diák is. Volt ijesztegetés a 10. évfolyam szervezésében, volt tökfaragó verseny, jelmezverseny és osztályszépítő vetélkedő is a nap folyamán, amelyből mindenki lelkesen kivette a részét. Képes összeállításunk csatolva látható az eseményfolyamról.

FOTÓK:

[G]ALBUM (139 db fotó)
vagy
 facebook ALBUM (139 db fotó)
 
Sikeres pályázat a felújításra
Hamarosan felújítjuk intézményünket, 22 szoba és a tornaterem padozata is megújul. Részletek az alábbi linkre kattintva olvashatók:
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 55 - 60 / 489
Jelenleg 4 vendég online
térkép | Balatonalmádi - DLSB 1988-2018 | ajánlott felbontás min.1024x768px | levél adminnak