Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium
Kezdőlap
Balatonalmádi 2018-as ballagói

12a.jpg

12.A – Hátső sor: Kovács Kristóf Barnabás, Kovács Viktor, Tehel Lili Zsófia, Takács Hunor, Derzsi-Kovács Szávitri Virág, Boldizsár Péter, Gál Luca, Barabás Fanni, Szűcs Dorottya Emese, Tányéros Vince József. Középső sor: Varga Csenge Franciska, Katona Rebeka, Cserép Andor Valér, Czellár Soma, Tipsics Ádám, Szalay Levente, Hegyi Réka, Guáth Amarillisz, Takács Flóra, Kovács Nikol, Nemere Petra. Ülő sor: Varga Lotti, Takács Dóra, Pecsenyi Zsuzsanna, Czanka Melinda, Pászti Csenge, Csizmazia Csaba (osztályfőnök), Klauz Gréta, Soltész Luca Flóra, Berkes Renáta, Dassen Sophia Maria, Árvai Eszter. Hiányzik: Aracsi Zsófia, Horváth Kamilla, Klebow Dorottya Kata, Lukács Kolen Izsák, Nánási Barnabás, Szafronova Polina

  12b.jpg

12.B – Hátsó sor: Varga Ákos, Vona Benedek, Szabó Laura, Sipos Orsolya, Szalai Botond, Sárvári Erik Zsolt, Gaschler Dávid, Lázár Roland, Sziládics Levente, Mester-Csíki Domokos. Középső sor: Tóth Lilla Katalin, Kamondi Bianka, Rigó Judit Anna, Király Enikő, Csoknyai Zóra Bella, Takács Zsófia Lilla, Balla Roxána, Wéber Fanni, Jeszek Tifani Kata, Dervalits Milán András, Kovács Márton Áron. Ülő sor: Papp Réka, Balatincz Adél, Jósa Adél, Bors Luca, Vándor Orsolya (osztályfőnök), Böröndi Réka, Tóth Zsanett, Frányó Virág, Sztarehorszki Heléna Éva, Vigvári Vivien. Hiányzik: Békefi Dorina, Schmal Henrietta Júlia, Szarka Júlia

 

 
Fenntarthatóság - kör­nye­zet­tu­da­tos­ság té­ma­he­te
FTH_jelveny.png

                                                                                                                          

Április 23-27-ig

Iskolánk bekapcsolódott az idei fenntarthatósági témahét programjába is. A foglalkozásokon a 9. és a 10. évfolyam diákjai vettek részt 2018. április 23-27.

A témahét keretében megvalósuló tematikus tanórákon a diákok a Tudatos vásárló (Láss a polcok mögé!) témával foglalkoztak, megbeszélték az élelmiszerek útját a termesztés helyétől a fogyasztás helyéig. A 10.B osztály diákjai megtekintették a városunkba érkező Paks II. kamiont, amely látványos, interaktív tájékoztatást adott az atomerőmű jelentőségéről, előnyeiről. 

KÉPEK:
Tovább...
 
A Gyáva - osztálytermi színházi kezdeményezés

Az EFOP 1.3.5-16-2016-00503 Balatonalmádi Szent Imre Római Katolikus Plébánia közösségi szerepvállalás erősítése c. projekt támogatásával valósult meg iskolánkban a GYÁVA c. osztálytermi érzékenyítő előadás. A rendezvényre 2018. április 18-án került sor 11h-13h között 3 osztály (10B, 11A és a 11B) és kísérőtanáraik részvételével. A kétszereplős darab kábítószer függőségükről valló emberek személyes dokumentumai alapján készült, egy drogos fiú és édesapja viszonyát mutatja be a Nézőművészeti Kft. és a Manna kulturális Egyesület közös előadásában. A nézők is számos esetben megszólíttatnak a darabban, interaktív és megrázó is egyben az előadás. Az egy órás darabot követően, amelyben Kovács Krisztián a fiút, Scherer Péter az apát alakítja, egy nagyon közvetlen hangvételű és őszinte beszélgetés alakult ki egy újabb óra időtartamban azokról a benyomásokról és kérdésekről, amelyek a darab megnézése során a diákokban felmerültek. A beszélgetést Scherer Péter nagyon motiváló, jól célzott kérdésekkel vezette le Surányi Judit drogprevencióval foglalkozó szakember segítségével. A diákok nagyon fogékonyak voltak és őszintén megnyíltak az oldott hangulatú beszélgetésben, a visszajelzéseik alapján lenyűgözte őket az előadás életszerűsége, így a droghasználatról, drogfüggőségről kialakult nézeteikre mély és maradandó benyomást tett a rendezvény. A következő félévben reményeink szerint megismételjük más osztályoknak is!

További képek megtekinthetőek/letölthetőek:

https://photos.app.goo.gl/lv2ccBWByFvRWHqW2

  gyava2018.jpg

 
1%
Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatóink!

Kérjük a tisztelt Szülőket és érdeklődő támogatóinkat, hogy adójuk 1%-ával támogassák a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATON­AL­MÁ­DI KÉT­TAN­NYEL­VŰ GIM­NÁ­ZI­UMÉRT
számlaszám: 11748083-20007645
adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIM­NÁZI­UM ÉS KOL­LÉ­GI­UM SPORT­JÁ­ÉRT
számlaszám: 11748083-20022497
adószám: 18937655-1-19

Köszönjük, hogy segítenek!
1szzalk.jpg
 
Tovább...
 
SPORTown

Két tanulónk, Rákos Daniella és Rózsa Panna is részt vesz a veszprémi városi terek sportspecifikus felhasználásáról szóló SPORTown elnevezésű Erasmus+ projektben

sportown.png

 
Iskolánkban koncertezett a Mendelssohn Kamarazenekar
Ebben a tanévben kétszer is hallhattuk a Mendelssohn Kamarazenekar játékát egy-egy iskolai koncerten decemberben és márciusban is. Kováts Péter művész úr magyarázatai az egyes zeneművek előtt még közelebb hozták az azt követő muzsikát.

 További képek és videók megtekinthető/letölthető:

https://photos.app.goo.gl/S7im7llt00WMQL0o2

  kp.jpg

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13 - 18 / 509
térkép | Balatonalmádi - DLSB 1988-2018 | ajánlott felbontás min.1024x768px | levél adminnak