Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium
Kezdőlap
Kiváló eredmények szület­tek a 2017. évi kom­pe­ten­ci­a­mé­rés­nél

Iskolánk átlageredménye a 4 évfolyamos gimnáziumok között országos szinten és a megfelelő településtípusban levő iskolák között is lényegesen magasabb az átlagosnál.

Az évfolyam 58 tanulójából 57 írta meg a felmérést. A CSH index alapján vett átlageredmény mind az országos regresszió, mind a megfelelő képzési forma/településtípus telephelyeire illesztett regresszió alapján jobb a várhatónál. A korábbi eredmények tükrében a nincs különbség az elvárásokhoz képest.


Matematika

Országos szinten: 19 iskola szignifikánsan jobban, 111 hasonlóan, és a mérésben résztvevő intézmények legnagyobb hányada, 1462 szignifikánsan gyengébben teljesített.
A 4 évfolyamos gimnáziumi képzést folytatók között: 4 iskola teljesített szignifikánsan jobban, 46 hasonlóan, és 427 gyengébben.
Egyénileg tekintve az eredményeket, mindössze két tanulónk van az országos átlag alatt, de az évfolyam közel 70%-a a 6-7. képességszinten van. A korábbi évekre alapozott regressziós becsléstől szignifikáns eltérés nincs.

Az alapszintet el nem érő nincs.


Szövegértés

Országos szinten: 6 iskola szignifikánsan jobban, 147 hasonlóan, és a mérésben résztvevő intézmények legnagyobb hányada, 1439 szignifikánsan gyengébben teljesített.
A 4 évfolyamos gimnáziumi képzést folytatók között: 2 iskola teljesített szignifikánsan jobban, 53 hasonlóan, és 422 gyengébben.
Egyénileg tekintve az eredményeket: mindenki az országos átlag feletti eredményt ért el. Az évfolyam több mint 70%-a a 6. vagy 7. szinten teljesített. A korábbi évekre alapozott regressziós becsléshez képest a teljesítmény nem változott.

Az alapszintet el nem érő tanulónk nincs.


Összefoglalás

Iskolánkról az eredmények tükrében elmondhatjuk, hogy a legjobbak között található.
 
< Előző   Következő >
térkép | Balatonalmádi - DLSB 1988-2018 | ajánlott felbontás min.1024x768px | levél adminnak